Deskundige begeleiding

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige om u te begeleiden en te adviseren bij de aankoop of verkoop van een woonhuis of appartement, dan zijn vooral de persoonlijke en professionele kwaliteiten die uiteindelijk van doorslaggevend belang zijn. Zonder tussenschakels heeft u direct contact met de deskundige zelf. Kitty Blank als deskundig NVM makelaar en taxateur en Viviane Stradmeijer afkomstig uit het Amsterdamse notariaat, met omvangrijke ervaring op het gebied van vastgoed.

 

Internationaal

Via worldproperties.com is ons kantoor aangesloten bij het internationale netwerk van ICREA makelaars. Via dit netwerk presenteren wij ons aanbod op de Europese woningmarkt.


Kitty Blank NVM Makelaar

Kitty Blank is Register Makelaar- en Register Taxateur sinds 1995 en sinds 1989 dagelijks actief in Vastgoed. Founder: Kitty Blank Makelaars.

mr Viviane Stradmeijer Jurist Vastgoed

Viviane is oud (toegevoegd) notaris. Zij heeft in die functie jarenlange ervaring op het gebied van het Amsterdamse vastgoed. Gespecialiseerd in het opstellen van akten van splitsing, akten vestiging erfpacht en aan- en verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw. Ook voor advies voor het vaak complexe en bijzondere vastgoed in Frankrijk kunt u bij haar terecht.