Soetendaal 71 (verkocht)

AMSTERDAM
1081 BN Nederland €649.000 kosten koper
Foto's →
Omschrijving →
Kenmerken →
Kaart →
← Terug naar overzicht

English version below:

Een goed onderhouden, uitgebouwde ééngezinswoning voorzien van drie slaapkamers, een gezellige open haard en een fraai aangelegde tuin.

De woning is gelegen aan een brede en rustige straat in de wijk Buitenveldert. Heerlijk centraal ten opzichte van openbaar vervoer, snelwegen en winkels.
De woning is op de begane grond ingedeeld met een hal, toilet en een fraaie zonnige woonkamer. Door het verwijderen van de muur tussen de woonkamer en de keuken is er een ruimtelijk geheel ontstaan en biedt de keuken de nodige beweegruimte.

De keuken is uitgerust met Siemens inbouw apparatuur en loopt door in de aanbouw middels een praktische ingebouwde buffetkast. De aanbouw is tussen de woning en de berging geplaatst en biedt toegang tot de bijkeuken en de berging.

In de berging bevindt zich de opstelling voor de c.v. ketel, in de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Via deze bijkeuken is een tweede (fietsen) berging bereikbaar. Via een schuifpui in de aanbouw is de tuin bereikbaar.

Vanaf de woning is een gedeelte van de tuin overkapt en voorzien van een glazen afscheiding. Hierdoor is een heerlijk beschut zitje gecreëerd. De tuin is voorzien van een poortdeur naar het achterpad.
De slaapverdieping van de woning is ingedeeld met een overloop, drie slaapkamers (voorheen vier) en een ruime badkamer. Boven de trap is een grote inbouwkast gemaakt waar u veel spullen in kunt opbergen.

De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing (Elandt Brandtkozijnen) en goed onderhouden.
Alle slaapkamers en het voorraam in de woonkamer hebben elektrisch bedienbare zonneschermen (met afstandsbediening). De masterbedroom is voorzien van airconditioning. Mogelijkheid van een opbouw op dit huis.

English
A well maintained, extended family home with three bedrooms, a cozy fireplace and a beautifully landscaped garden.

The property is located on a wide and quiet street in the Buitenveldert district. Wonderfully central to public transport, highways and shops.
The house is on the ground floor with a hall, toilet and a beautiful sunny living room. By removing the wall between the living room and the kitchen, a spatial whole has been created and the kitchen offers the necessary room for maneuver.

The kitchen is equipped with Siemens appliances and continues into the extension through a practical built-in buffet cabinet. The extension is placed between the house and the storage room and offers access to the utility room and the storage room.

The arrangement for the cv is in the storage room. boiler, in the utility room are the connections for washing machine and dryer. A second (bicycle) storage room is accessible via this utility room. The garden is accessible via a sliding door in the extension.

A part of the garden from the house is covered with a glass partition. This has created a wonderfully sheltered seat. The garden has a gate door to the rear path.
The sleeping floor of the house is divided with a landing, three bedrooms (previously four) and a spacious bathroom. Above the stairs is a large built-in cupboard where you can store a lot of things.

The entire house is equipped with double glazing (Elandt Brandtkozijnen) and well maintained.
All bedrooms and the front window in the living room have electrically operated awnings (with remote control). The master bedroom is air-conditioned.

Overdracht

 • Koopprijs
  €649.000 kosten koper
  Aanvaarding
  in overleg
  Aangeboden sinds
  3 jaar
  Status
  Verkocht

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Soort dak
plat dak
Dak materialen
bitumineuze dakbedekking
Soort woning:
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Externe bergruimte
12m²
Woonoppervlakte
125m²
Inhoud
445m³
Perceeloppervlakte:
182m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Kadastrale gegevens

Aantal kamers:
5

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
aangebouwd steen